Vlimse Videoproductie - Online Video en Commercials - Logo

Recent werk
van Vlimse

Intertoys’ advies voor het beste speelgoed

De Toy Toppers, altijd een goede keuze voor als je niet weet welk cadeau je moet geven. De videoreeks bestaat uit 15 afleveringen welke wekelijks op het YouTube kanaal van Intertoys worden gedeeld tot en met het einde van 2022.

Credits: DUNKD (bureau) & Vlimse (productiepartner)

Ontdek het Zeeuwse landschap

In Zeeland zie je veel prachtige natuur en landbouw. Maar hoe en waarom is Zeeland zo ingericht? Hierover werd voor het 10-jarig bestaan van het Kavelruilbureau Zeeland van Provincie Zeeland een interactieve fietsroute ontwikkeld.

3 video’s | Opdrachtgever: Provincie Zeeland

CO2 besparen door slim peilbeheer

Hoogheemraadschap van Rijnland werkt samen met HVC om op een zo duurzaam mogelijke manier haar pompen en gemalen te gebruiken. Het doel? Zoveel mogelijk CO2 besparen door slim te malen met behulp van zonne- en windenergie van HVC.

Opdrachtgever: HVC

Intertoys op TikTok
met social agency DUNKD

Intertoys is gelanceerd op TikTok met social agency DUNKD. In opdracht van en in nauwe samenwerking met hen maakt Vlimse de magische videocontent voor op het TikTok account. Door Somention in de top 25 TikTok brands geplaatst!

Always-on strategie | Partner & opdrachtgever: DUNKD

De favoriete spots
op campus

In deze video vertellen verschillende studenten van Tilburg University over hun favoriete plekje op campus. Studiekiezers, wie weet wordt een van deze plekken ook jouw favoriet!

Opdrachtgever: Tilburg University

De Latooys in Disneyland Paris

Samen met Gio, Melanie en hun ouders maakte Active Studios een aanstekelijke online video campagne voor de social kanalen van Disney en een TV commercial voor Disney Channel.

Beeldmontage: 4 video’s | Opdrachtgever: Active Studios

Moodfilm Leidse Studentenvereniging

Een studentenvereniging bestaat uit meer dan je misschien eerst denkt. Voor Algemene Leidse Studenten Vereniging Quintus maakte Vlimse een korte moodfilm voor de werving van nieuwe leden waarin diversiteit centraal staat.

Opdrachtgever: ALSV Quintus

Afvalcampagne
Gemeente Waalwijk

Om inwoners van Waalwijk bewuster om te laten gaan met afval en recycling te bevorderen, informeert In Actie Media hen op speelse wijze over de recyclingprocessen van alle afvalstromen. Vlimse produceert de gehele videocampagne.

10 video’s | Opdrachtgever: In Actie Media

Sam geeft weer les
op de campus

Er kan weer meer op de campus: studeren, sporten, elkaar ontmoeten, werken en meer. Studenten en docenten van Tilburg University delen hoe het is om weer op de campus te zijn in een vierdelige videoreeks.

3 video’s + 1 promo | Opdrachtgever: Tilburg University

Offerte aanvragen

Een video voor
jouw doel.

✅  Binnen één werkdag antwoord
✅  Geheel vrijblijvend en gratis
✅  Persoonlijk advies
✅  Of mail direct: jeroen@vlimse.com / +31610183508