Recent werk
van Vlimse

Moodfilm Leidse Studentenvereniging

Een studentenvereniging bestaat uit meer dan je misschien eerst denkt. Voor Algemene Leidse Studenten Vereniging Quintus maakte Vlimse een korte moodfilm voor de werving van nieuwe leden waarin diversiteit centraal staat.

Volledige productie in opdracht van A.L.S.V. Quintus

Tilburg's
Night University

Op 3 oktober 2019 was de universiteitscampus van Tilburg University dé bruisende en spannende plek waar wetenschap en maatschappij elkaar ontmoetten. Want wetenschap is er tenslotte voor iedereen!

Volledige productie in opdracht van Tilburg University

De Latooys in Disneyland Paris

Samen met Gio, Melanie en hun ouders maakte Active Studios een aanstekelijke online video campagne voor de social kanalen van Disney en een TV commercial voor Disney Channel.

Beeldmontage in samenwerking met Active Studios

24 Uur Overleven Zonder Geld

De jongens van het entertainment YouTube kanaal Ponkers gaan in 24 Uur Overleven Zonder Geld de strijd aan tegen andere bekende YouTubers om zo luxe mogelijk te overleven.

Post productie in opdracht van MediaLane

Diplomafilms in een bijzondere tijd

Ter herinnering aan de middelbare school periode van eindexamenkandidaten maakte Vlimse 10 video’s voor het Mgr. Frencken College. Met deze films kan de periode, ondanks het coronavirus, succesvol worden afgesloten.

Volledige productie in opdracht van Mgr. Frencken College

Microwavy
Jesse Hoefnagels

Na de singles ’Twinkle, Over Een Jaar & Tram 23’ komt Jesse nu met ’Microwavy’. Active Studios maakte deze bijpassende muziekvideo. Perfect voor wanneer je een beetje ‘Wavy’ op een feestje rondloopt.

Beeldmontage in samenwerking met Active Studios

Testimonial
Frencken College

Na jaren verbouwen is het nieuwe gebouw van het Frencken College eindelijk af. Tijd om herinneringen op te halen samen met iedereen die een link met de school heeft. Deze uitnodiging doet precies dat.

Volledige productie in opdracht van Mgr. Frencken College

Op reis met
Pelikaan Reizen

Ga visueel mee op avontuur met deze zakelijke teambuildings reis naar Keulen. Deze aftermovie vat de kern en gezelligheid van de reis mooi samen, waarbij het als promotie en leuke herinnering voor later dient.

Volledige productie in opdracht van Pelikaan Travel Group

Plastic Soup

Plastic vervuiling is een van de grootste milieu-uitdagingen van deze tijd. In samenwerking met By the Ocean we Unite creëert Jeroen bewustzijn over hoe wij als individuen dit wereldwijde probleem kunnen aanpakken.

Volledige productie in opdracht van By the Ocean we Unite

Offerte aanvragen

Een video voor

✅  Binnen één werkdag antwoord
✅  Geheel vrijblijvend en gratis
✅  Persoonlijk advies
✅  Of mail direct: jeroen@vlimse.com / +31610183508