Recent werk
van Vlimse

Sam geeft weer les
op de campus

Er kan weer meer op de campus: studeren, sporten, elkaar ontmoeten, werken en meer. Studenten en docenten van Tilburg University delen hoe het is om weer op de campus te zijn in een vierdelige videoreeks.

3 video’s + 1 promo | Opdrachtgever: Tilburg University

Moodfilm Leidse Studentenvereniging

Een studentenvereniging bestaat uit meer dan je misschien eerst denkt. Voor Algemene Leidse Studenten Vereniging Quintus maakte Vlimse een korte moodfilm voor de werving van nieuwe leden waarin diversiteit centraal staat.

Opdrachtgever: ALSV Quintus

De favoriete spots
op campus

In deze video vertellen verschillende studenten van Tilburg University over hun favoriete plekje op campus. Studiekiezers, wie weet wordt een van deze plekken ook jouw favoriet!

Opdrachtgever: Tilburg University

Leren van elkaar

Leren doe je met plezier en met elkaar! Vlokhoven Opleidingen biedt flexibele opleidingen voor psychologen, orthopedagogen en zorgverleners. In deze brandfilm wordt de toegankelijke werkwijze hiervan benadrukt.

2 video’s | Opdrachtgever: Vlokhoven Opleidingen

Intertoys op TikTok
met social agency DUNKD

Intertoys is gelanceerd op TikTok met social agency DUNKD. In opdracht van en in nauwe samenwerking met hen maakt Vlimse de magische videocontent voor op het TikTok account. Door Somention in de top 25 TikTok brands geplaatst!

Always-on strategie | Opdrachtgever: DUNKD

Studentenpastoraat Maranatha

Studentenpastoraat Maranatha is meer dan alleen een kerk. Studenten komen samen en is er voor alle studenten, ongeacht hun achtergrond. We bezochten Maranatha en spraken met studenten over wat Maranatha voor hen betekent.

Opdrachtgever: Tilburg University

Explainers voor
HVC Warmte

Frequently Asked Questions, maar dan in video-vorm. Voor HVC maakte Vlimse een viertal warmte gerelateerde uitleg video’s, ter verduidelijking van HVC’s dienstverlening aan de consument.

4 video’s | Opdrachtgever: HVC

Jouw toekomst financieel geregeld

Voor Vaes Finance monteerde Vlimse een bedrijfsfilm en enkele tutorials. Om de professionaliteit en menselijkheid te benadrukken, komen de verschillende specialisten nadrukkelijk en persoonlijk naar voren.

Beeldmontage: 11 video’s | Opdrachtgever: Dammes Productions

Online Open Huis

Ter vervanging van het fysieke Open Huis van havo/vwo school Mgr. Frencken College, produceerde Vlimse een informerende en aansprekende videoreeks voor aankomend leerling en zijn ouders. Resultaat: een record aan nieuwe aanmeldingen voor de brugklas!

7 video’s | Opdrachtgever: Mgr. Frencken College

De Latooys in Disneyland Paris

Samen met Gio, Melanie en hun ouders maakte Active Studios een aanstekelijke online video campagne voor de social kanalen van Disney en een TV commercial voor Disney Channel.

Beeldmontage: 4 video’s | Opdrachtgever: Active Studios

Holle Bolle Gijs
in Tilburg's park

Het Tilburgse Spoorpark en In Actie Media introduceren met volle trots de Pak Je Zakje Box om zwerfaval te verminderen. Ter introductie bedacht In Actie Media een magische aandachtstrekker, waarover Vlimse deze social video maakte.

Opdrachtgever: In Actie Media

24 Uur Overleven Zonder Geld

De jongens van het entertainment YouTube kanaal Ponkers gaan in 24 Uur Overleven Zonder Geld de strijd aan tegen andere bekende YouTubers om zo luxe mogelijk te overleven.

Beeldmontage: 6 video’s | Opdrachtgever: Medialane

Afvalcampagne
Gemeente Waalwijk

Om inwoners van Waalwijk bewuster om te laten gaan met afval en recycling te bevorderen, informeert In Actie Media hen op speelse wijze over de recyclingprocessen van alle afvalstromen. Vlimse produceert de gehele videocampagne.

10 video’s | Opdrachtgever: In Actie Media

Tilburgse Night University

Op 3 oktober 2019 was de universiteitscampus van Tilburg University dé bruisende en spannende plek waar wetenschap en maatschappij elkaar ontmoetten. Want wetenschap is er tenslotte voor iedereen!

Opdrachtgever: Tilburg University

Collegiale uitruil
in Waalwijk

Vanwege de corona crisis hielp Xenos medewerkers uit de horeca tijdelijk aan een nieuwe baan. Gemeente Waalwijk liet deze strakke samenwerking bekrachtigen in twee video’s.

2 video’s | Opdrachtgever: In Actie Media

Plastic Soup

Plastic vervuiling is een van de grootste milieu-uitdagingen van deze tijd. In samenwerking met By the Ocean we Unite creëert Jeroen bewustzijn over hoe wij als individuen dit wereldwijde probleem kunnen aanpakken.

Opdrachtgever: By the Ocean we Unite

Offerte aanvragen

Een video voor

✅  Binnen één werkdag antwoord
✅  Geheel vrijblijvend en gratis
✅  Persoonlijk advies
✅  Of mail direct: jeroen@vlimse.com / +31610183508