Recent werk
van Vlimse.

Gio en familie in Disneyland Parijs

Samen met Gio, Melanie en hun ouders maakte Active Studios een aanstekelijke online video campagne voor de social kanalen van Disney en een TV commercial voor Disney Channel.

Videomontage / Color Grading

Bouw samen
Center Parcs Thuis

Dat heerlijke gevoel dat je samen bij Center Parcs beleeft… kun je ook een beetje in huis halen. Roep je gezin bij elkaar en bouw je eigen Water Playhouse voor in de badkamer met deze how-to video.

Post-productie als edit-stagiair bij Active Studios
Edit door Jeroen de Wit & Mark Wallaard

24 Uur Overleven
Zonder Geld

De jongens van het entertainment YouTube kanaal Ponkers gaan in 24 Uur Overleven Zonder Geld de strijd aan tegen andere bekende YouTubers om zo luxe mogelijk te overleven.

Volledige post-productie

Taalontwikkeling
van ouder en kind

Het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost introduceert: De Verteltas. Een innovatieve leermethode die 4 belangrijke doelen met elkaar combineert: Taalontwikkeling, Ouderparticipatie, Ouderbetrokkenheid en Leesbevordering.

Volledige post-productie

Plastic soup
in de oceaan

Plastic vervuiling is een van de grootste milieu uitdagingen van deze tijd. Deze documentaire maakt men zich ervan bewust hoe wij samen dit wereldwijde probleem kunnen aanpakken.

Volledige post-productie

Microwavy
Jesse Hoefnagels

Na de singles ’Twinkle, Over Een Jaar & Tram 23’ komt Jesse nu met ’Microwavy’. Perfect voor wanneer je een beetje ‘Wavy’ op een feestje rondloopt.

Edit door Jeroen de Wit & Mark Wallaard

Mystery Roads
Kwalificatieweekend

Mystery Roads staat voor fantastische bestemmingen die via de mooiste wegen van de wereld worden bereikt, gekoppeld aan een goed doel. Het enige dat de deelnemers weten zijn de start- en finishlocatie.

Volledige post-productie

© 2016 - Vlimse. All Rights Reserved.