fbpx

Recent werk
van Vlimse

Tilburg's
Night University

Op 3 oktober 2019 was de universiteitscampus van Tilburg University dé bruisende en spannende plek waar wetenschap en maatschappij elkaar ontmoetten. Want wetenschap is er tenslotte voor iedereen!

Volledige productie in opdracht van Tilburg University

Dit is mijn Vereniging

Een studentenvereniging bestaat uit meer dan je misschien eerst denkt. Voor Algemene Leidse Studenten Vereniging Quintus maakte Vlimse een korte moodfilm voor de werving van nieuwe leden waarin diversiteit centraal staat.

Volledige productie in opdracht van A.L.S.V. Quintus

De Latooys in Disneyland Paris

Samen met Gio, Melanie en hun ouders maakte Active Studios een aanstekelijke online video campagne voor de social kanalen van Disney en een TV commercial voor Disney Channel.

Beeldmontage in samenwerking met Active Studios

24 Uur Overleven Zonder Geld

De jongens van het entertainment YouTube kanaal Ponkers gaan in 24 Uur Overleven Zonder Geld de strijd aan tegen andere bekende YouTubers om zo luxe mogelijk te overleven.

Post productie in opdracht van MediaLane

Microwavy
Jesse Hoefnagels

Na de singles ’Twinkle, Over Een Jaar & Tram 23’ komt Jesse nu met ’Microwavy’. Active Studios maakte deze bijpassende muziekvideo. Perfect voor wanneer je een beetje ‘Wavy’ op een feestje rondloopt.

Beeldmontage in samenwerking met Active Studios

Op reis met
Pelikaan Reizen

Samen met je collega’s op reis is een bijzondere manier om elkaar beter te leren kennen. Met deze video krijgen potentiële klanten een beeld van hoe een groepsreis eruit ziet, en hebben de reisdeelnemers een mooie video ter herinnering.

Volledige productie in opdracht van Pelikaan Travel Group

Plastic Soup

Plastic vervuiling is een van de grootste milieu-uitdagingen van deze tijd. In samenwerking met By the Ocean we Unite creëert Jeroen bewustzijn over hoe wij als individuen dit wereldwijde probleem kunnen aanpakken.

Volledige productie in opdracht van By the Ocean we Unite