Recent werk
van Vlimse

Tilburg Night University

Op 3 oktober 2019 was de universiteitscampus van Tilburg University dé bruisende en spannende plek waar wetenschap en maatschappij elkaar ontmoetten. Want wetenschap is er tenslotte voor iedereen!

Volledige productie in opdracht van Tilburg University

Moodfilm Leidse Studentenvereniging

Een studentenvereniging bestaat uit meer dan je misschien eerst denkt. Voor Algemene Leidse Studenten Vereniging Quintus maakte Vlimse een korte moodfilm voor de werving van nieuwe leden waarin diversiteit centraal staat.

Volledige productie in opdracht van A.L.S.V. Quintus

Explainers voor
HVC Warmte

Frequently Asked Questions, maar dan in video-vorm. Voor HVC maakte Vlimse een viertal warmte gerelateerde uitleg video’s, ter verduidelijking van HVC’s dienstverlening aan de consument.

Volledige productie in opdracht van HVC

Afvalcampagne
Gemeente Waalwijk

Om inwoners van Waalwijk bewuster om te laten gaan met afval en recycling te bevorderen, informeert In Actie Media hen op speelse wijze over de recyclingprocessen van alle afvalstromen. Vlimse produceert de gehele videocampagne.

Videoproductie in opdracht van In Actie Media

Online Open Huis

Ter vervanging van het fysieke Open Huis van havo/vwo school Mgr. Frencken College, produceerde Vlimse een informerende en aansprekende videoreeks voor aankomend leerling en zijn ouders. Resultaat: een record aan nieuwe aanmeldingen voor de brugklas!

Volledige productie in opdracht van Mgr. Frencken College

De Latooys in Disneyland Paris

Samen met Gio, Melanie en hun ouders maakte Active Studios een aanstekelijke online video campagne voor de social kanalen van Disney en een TV commercial voor Disney Channel.

Beeldmontage in samenwerking met Active Studios

Holle Bolle Gijs
in Tilburg's park

Het Tilburgse Spoorpark en In Actie Media introduceren met volle trots de Pak Je Zakje Box om zwerfaval te verminderen. Ter introductie bedacht In Actie Media een magische aandachtstrekker, waarover Vlimse deze social video maakte.

Videoproductie in opdracht van In Actie Media

24 Uur Overleven Zonder Geld

De jongens van het entertainment YouTube kanaal Ponkers gaan in 24 Uur Overleven Zonder Geld de strijd aan tegen andere bekende YouTubers om zo luxe mogelijk te overleven.

Post productie in opdracht van MediaLane

Collegiale uitruil in Waalwijk

Vanwege de corona crisis hielp Xenos medewerkers uit de horeca tijdelijk aan een nieuwe baan. Gemeente Waalwijk liet deze strakke samenwerking bekrachtigen in twee video’s.

Videoproductie in opdracht van In Actie Media

Plastic Soup

Plastic vervuiling is een van de grootste milieu-uitdagingen van deze tijd. In samenwerking met By the Ocean we Unite creëert Jeroen bewustzijn over hoe wij als individuen dit wereldwijde probleem kunnen aanpakken.

Volledige productie in opdracht van By the Ocean we Unite

Offerte aanvragen

Een video voor

✅  Binnen één werkdag antwoord
✅  Geheel vrijblijvend en gratis
✅  Persoonlijk advies
✅  Of mail direct: jeroen@vlimse.com / +31610183508