Over

Wie is
Jeroen de Wit?

Ik ben editor en een jonge ondernemer.

Mijn liefde voor film ontdekte ik nadat mijn ouders een camera hadden gewonnen bij de Postcode Loterij. Deze hobby is tijdens de middelbare school uitgegroeid tot een echte passie.

In 2017 nam ik het initiatief om een documentaire te maken over plastic vervuiling. De film die is gemaakt in samenwerking met vrijwilligersorganisatie By the Ocean we Unite, wordt o.a. vertoond op internationale filmfestivals en heeft een award gewonnen voor beste mediaproject door jongeren.

Naast mijn eigen projecten startte ik oktober 2016 een eigen videoproductie bedrijf, Vlimse. Mede door dit jonge ondernemerschap werd ik mei 2017 geselecteerd voor de T500 door The Next Web. Een lijst met de 500 meest veelbelovende jonge talenten op tech-gebied.

Momenteel werk ik enthousiast aan video-opdrachten voor bedrijven, online programma’s en goede doelen. Ik hoop dat de video’s bijdragen aan het behalen van de doelen van desbetreffende klanten. Heeft u hier vragen over of bent u ge├»nteresseerd? Neem dan contact met mij op.

Gewerkt aan producties voor:

Aangenaam kennis te maken.

Stuur me een mail om uw wensen te bespreken.

NEEM CONTACT OP

┬ę 2016 - Vlimse. All Rights Reserved.