Over

“Mijn nieuwste documentaire wordt vertoond op internationale filmfestivals. Ik ben enorm trots en hoop met Vlimse in de toekomst nog meer sterke, verbindende films te mogen maken.”

Wie is
Jeroen de Wit?

Ik ben een filmmaker en een jonge ondernemer.

Mijn liefde voor film ontdekte ik nadat mijn ouders een camera hadden gewonnen bij de Postcode Loterij. Deze hobby is tijdens de middelbare school uitgegroeid tot een echte passie.

In 2017 nam ik het initiatief om een documentaire te maken over plastic vervuiling. De film die is gemaakt in samenwerking met vrijwilligersorganisatie By the Ocean we Unite, wordt o.a. vertoond op internationale filmfestivals en heeft een award gewonnen voor beste mediaproject door jongeren.

Naast mijn eigen projecten startte ik oktober 2016 een eigen videoproductie bedrijf, Vlimse. Mede door dit jonge ondernemerschap werd ik mei 2017 geselecteerd voor de T500 door The Next Web. Een lijst met de 500 meest veelbelovende jonge talenten op tech-gebied.

Momenteel werk ik enthousiast aan video-opdrachten voor bedrijven, online programma’s en goede doelen. Ik hoop dat de video’s bijdragen aan het behalen van de doelen van desbetreffende klanten. Heeft u hier vragen over of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op.

Werkwijze

1. Brainstormgesprek

In een kennismakingsgesprek hoor ik graag wat uw wensen zijn. Het is belangrijk om de achtergrond, omgeving en context te ervaren zodat ik goed met u mee kan denken. We zullen samen brainstormend een opzet maken voor het script.

2. Scriptvoorstel

In een script heb ik uw wensen uitgewerkt. Hierin staat hoe de uiteindelijke video eruit zal gaan zien. Daarnaast maak ik een voorstel voor een draaiboek waarin staat hoe, wanneer en waar de verschillende opnames worden gemaakt.

3. Creatie

Na overeenstemming over het script en draaiboek zullen de opnames plaatsvinden. In de montage combineer ik beeld en geluid tot een mooi geheel. Na de montage en de verwerking van uw eventuele feedback stuur ik u het eindresultaat.

Eerder samengewerkt met:

Aangenaam kennis te maken.

Stuur me een mail om uw wensen te bespreken.

NEEM CONTACT OP

© 2016 - Vlimse. All Rights Reserved.